Tampereen Pyrinnön ja Helsinki Seagullsin välinen välieräsarja on kolmanteen kohtaamiseen suunnatessa lukemissa 1-1. Kolmas ottelu pelataan Pyynikin palloiluhallissa, jossa Pyrintö on voittanut 11. perättäistä kotiotteluaan.

Pyrinnön takamies Ville ”Grindfather” Pekkola korostaakin kannattajien antaman tuen merkitystä.

– Fanien merkitys on erittäin suuri. Kuten tämän kevään playoffit ovat osoittaneet, kotikentällä on käsittämättömän suuri merkitys ja siinä iso osa on kotiyleisön loistavalla tuella. Täyden Pyynikin kannustamisesta saa paljon ylimääräistä energiaa ja sitä tarvitaan etenkin playoffeissa, kun ottelutahti on tiukempi ja taistelua käydään enemmän henkisellä puolella fyysisen puolen alkaessa väsyä, Pekkola kehuu Pyrinnön sivuilla.

Meillä on koko kaudella ollut ja on edelleen vain yksi tavoite – kauden lopuksi rillataan porukalla; Pyrintö + Pyynikki + Pantteri. Haluankin toivottaa kaikki fanit Pyynikille laittamaan höpinää tötteröön, kun tässä painetaan yhdessä hommia finaalipaikan eteen, Pekkola jatkaa.