Vince Carteria pidetään yhtenä kaikkien aikojen parhaista donkkaajista ja vaikka liito ei ole aivan samaa tasoa kuin huippuvuosina, mielii 39-vuotias peluri jatkaa uraansa vielä vähintään parin kauden ajan.

Carterilla on ensi kaudeksi sopimus Memphis Grizzliesin kanssa ja se on samalla hänen 19. kautensa NBA:ssa. Hän toivoo pystyvänsä rikkomaan 20 kauden rajan.

– Rakastan pelaamista. Se ei ole vielä hävinnyt. Silloin, kun en halua pelata tai tehdä töitä sen eteen, silloin on aika siirtyä sivuun, mutta tällä hetkellä rakastan sitä, Carter totesi haastattelussa.

– Tiedämme, että (kausi) numero 19 tapahtuu varmasti. Tähtään 20 ja sen jälkeen katsotaan sitten eteenpäin.

Carter on tällä hetkellä NBA:n kaikkien aikojen pistetilastossa 24. ja on 1031 pisteen päässä 25 000 pisteen rajasta. Tällä menolla hän tarvitsisi kuitenkin vähintään kolme lisäkautta rikkoakseen sen rajan. Hän on lisäksi pelannut kaikkien aikojen 26 eniten pelejä NBA:ssa. Hän voi kuitenkin ponnahtaa listalla helposti 10 parhaan joukkoon seuraavan kahden kauden aikana, sillä listalla seitsemäntenä oleva Tim Duncan on 118 ottelun päässä.