Kaksi pitkää voittoputkea kohtasivat torstain ja perjantain välisenä yönä NBA:ssa. Hallitseva mestari Warriors oli ennen tätä hävinnyt yhden ottelun kymmenestä edellisestä ottelusta ja voittanut viimeiset seitsemän putkeen. Bostonin vire oli vielä tuhoisampi: ennen iltaa kasassa oli 13 peräkkäistä voittoa. Celticsin kausi alkoi kahdella tappiolla, mutta tämän jälkeen kyyti on ollut vastustajille kylmää.

Molemmat joukkueet tuskailivat läpi illan pisteiden tekemisen kanssa. Bostonin heittoprosentti jäi 33% ja Warriorsin 41%, mutta vapaaheittoviiva ratkaisi lopulta pelin. Siinä Celtics oli parempi 33-12 ja vei koko ottelun loppuhetkien ratkaisun myötä nimiinsä 92-88. Warriorsin heittopeli sakkasi ratkaisuhetkillä pahasti ja Celtics rankaisi Jayson Tatumin ja Kyrie Irvingin johdolla vapaaheittoviivalta ankarasti viimeistellen kuudesta yrityksestä kuusi pistettä.

Ottelun tehokkaimpiin kuuluivat Warriorsin Kevin Durant ja Celticsin Al Horford. Ensin mainittu iski 24 pistettä, kolme levypalloa ja kolme syötöä. Horford tehtaili tupla-tuplan 18 pisteellä, 11 levypallolla ja kahdella syötöllä. Lisäksi Celticsin Jaylen Brown teki tehot 22/7.

Yön toisessa ottelussa Houston Rockets mätti hurjat pisteet, kun se voitti Phoenix Sunsin vieraissa 142-116. James Harden pussitti 48 pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi seitsemän syöttöä. Phoenixin Greg Monroe ja Devin Booker tekivät tupla-tuplat tehoilla 20/11/1 ja 18/2/10.

Yön tulokset:

Boston Celtics – Golden State Warriors 92-88
Phoenix Suns – Houston Rockets 116-142