Koko kauden loukkaantumisista kärsineen San Antonion epäonni ei tunnu ottavan laantuakseen, kun tällä kertaa LaMarcus Aldridge loukkaantui.

San Antonio on joutunut tulemaan toimeen suurimman osan kaudesta ilman ykköstähteään Kawhi Leonardia, jonka pelaaminen tämän kauden aikana on epävarmaa. Hänen poissa ollessaan soihtua on kantanut Aldridge, joka kuitenkin loukkaantui viimeöisessä ottelussa New Orleansia vastaan. Aldridge väänsi nilkkansa ensimmäisellä neljänneksellä ja joutui jättämään pelin kesken.

Aldridgen mahdollinen sairausloma on jälleen takaisku San Antoniolle, sillä Leonardin lisäksi loukkaantuneiden kirjoissa on jo Manu Ginobili sekä Pau Gasol. Aldridgen paluuaikataulusta ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Hän on ollut San Antonion kauden paras pistemies 22,5 pisteen keskiarvolla. Lisäksi hän on tilastoinut 8,2 levypalloa ottelua kohden.