Lance Stephenson tunnetaan yhtenä NBA:n parhaana vastustajapelaajien härnääjänä. Välillä hyvän maun rajoilla liikkuvan Stephensonin yksi ikimuistettavimista tempauksista oli puhaltaminen LeBron Jamesin korvaan.

Vuoden 2014 välierissä Stephenson härnäsi Jamesia puhaltamalla tätä korvaan. Stephenson on avannut tapauksen taustoja The Scoren haastattelussa.

– En kadu sitä, mutta välillä katson sitä ja mietin miksi tein sen. Mikä sai minut tekemään sen, hän kertoo.

James yllättyi Stephensonin peliliikkeestä, mutta se ei häntä juuri horjuttanut, kun hän johdatti tuolloin Miamin NBA-finaaleihin kaadettuaan välierissä Stephensonin Indianan. Stephenson kertoi pyrkineensä pääsemään Jamesin ihon alle.

– Yritin saada häntä vihaiseksi. Yritin voittaa peliä ja saada hänen keskittymisen pois. Yritin kaikkea. Yritin löytää keinoja päästä hänen päänsä sisään, Stephenson kertoo.

James ja Stephenson ovat ottaneet kovaa yhteen myös sen jälkeen pelikentällä eikä heidän suhteensa ole se kaikkein lämpimin. Oman mielenkiintonsa tuo se, että ensi kaudella he ovat joukkuekavereita Los Angeles Lakersissa.

– Yritin tehdä kaikkeni saadakseni hänet turhautuneeksi. Siitä tulee erilaista, kun yritän olla hänen kaverinsa, Stephenson mietti.