Kuumakallena tunnettu valmentajalegenda sai raivokohtauksen – katso video

Yksi tulevan kauden ennakkosuosikeista Fenerbahce valmistautui kauteen viikonloppuna Kroatiassa Zadarissa järjestetyssä kovatasoisessa turnauksessa. Turkkilaisjoukkueen Zeljko Obradovic ei ollut täysin tyytyväinen omiensa esitykseen turnauksen finaaliottelussa Moskovan TsSKA:ta vastaan.

Obradovic tunnetaan sekä tulisieluisuudestaan että parhaana Euroopassa valmentavana valmentajana. Hän on valmentanut joukkueensa peräti yhdeksän kertaa Euroliigan mestariksi.

Zadarin finaalissa Fenerbahce kohtasi niin ikään tulevan Euroliigakauden ennakkosuosikkeihin lukeutuvan Moskovan TsSKA:n eikä Obradovic säästellyt sanojaan aikalisällä. Se tepsi, sillä Fenerbahce voitti ottelun 86-76.

Katso video Obradovicin purkauksesta yläpuolen videosta.