BC Nokian Korisliiga-joukkueen harjoitusvahvuuteen ja Raholan Pyrkivän Divari B -joukkueen pelaajistoon liittyy HyPossa miltei 40 pisteen keskiarvolla pisteitä pommittanut 25-vuotias Armin Cane.

Divari B:tä seuranneelle yleisölle Cane on varmasti tuttu nimi, kun 188-senttinen takakentän pisteautomaatti heitti joulukuussa uskomattomat 60 pistettä EBT:tä vastaan. Kokonaisuudessaan Cane ehti pelata Hyvinkään Pontevassa 11 ottelua 39,2 pisteen, 10,6 levypallon, 3,5 syötön ja 4,2 riiston keskiarvoilla.

Canella oli määräaikainen sopimus vuoden loppuun asti, jolloin määriteltiin tavoite syyskauden pelien osalta. Kun tavoite saavutettiin, niin Cane ehti palata jo kotimaahansa Yhdysvaltoihin, mutta on palannut nyt Suomeen ja Nokialle.

– Meille tietysti on tärkeää, että saadaan harjoituksiin yksi kova pelimies lisää, Näätien päävalmentaja Ville Tuominen kertoo seuran tiedotteessa.

– Syksyllä hän on tehnyt hirveitä numeroita Divari B:ssä niin on hieno nähdä, että miltä hän näyttää meidän ympäristössä. Kilpailua hän varmasti tuo treeneihin, kun kovan tason mies pyörii ns. kakkosviisikossa.

BC Nokian ja Raholan Pyrkivän yhteistyön kautta Cane tulee vahvistamaan RaPyn Divari B -joukkuetta.

– Cane on varmasti sarjan parhaimpia pelaajia, minkä jo tilastot HyPon paidassa syyskaudella osoittavat. Loistavana 1-1-pelaajana hän pystyy luomaan etuja hyökkäyspäässä, mikä on viime otteluissa ollut meille selkeä ongelma. Canen saapumisen myötä meidän takakentän rotaatio on erittäin vahva, Raholan päävalmentaja Juho Jaakkola kertoo.

Cane nähdään tositoimissa jo sunnuntaina 13.1. Raholan saadessa Tesomalla vastaansa Espoo Basket Teamin.