Seagulls joutui purkamaan vahvistuksen sopimuksen

Helsinki Seagulls ja islantilainen Kari Jonsson ovat purkaneet sopimuksensa hyvässä yhteisymmärryksessä.

Lupaavan 21-vuotiaan takamiehen toipuminen viime kaudella suoritetusta leikkausoperaatiosta vaatisi vielä lisäaikaa täyden pelikunnon saavuttamiseksi, jonka vuoksi sopimus on purettu yhteisymmärryksessä.

– Olisimme mieluusti nähneet Karin Seagullsin paidassa, mutta tarvitsemme sellaisen pelaajan, joka kykenee heti täysipainoiseen harjoitteluun. Toivotamme Karille pikaista toipumista ja kaikkea hyvää tulevaisuuteen, joukkueen päävalmentaja Jussi Laakso toivottaa seuran sivuilla.

Helsinki Seagulls on jo aloittanut korvaavan takamiehen etsinnän. Joukkue valmistautuu perjantaina 27.9. alkavaan kauteen seuraavalla kokoonpanolla: Kazembe Abif, Timo Heinonen, Shawn Huff, Antti Kanervo, Tuukka Kotti, Sakari Laakso, Daniel Lindner, Elijah Stewart, Sami Tahvanainen, Richie Williams, Erik Waxlax ja Ricky Waxlax.

Helsinki Seagulls aloittaa kautensa kotiottelulla Kaarinan Ura Basketia vastaan perjantaina 27.9. klo 18:30 Töölön Kisahallissa.