43-vuotias Vince Carter ilmoitti aiemmin tällä kaudella, että tämä kausi jää hänen viimeisekseen. Koronaviruksen aiheuttama NBA:n keskeytys saattoi päättää samalla myös Carterin uran.

NBA keskeytti kautensa koronaepidemian vuoksi ja jatkotoimista päätetään noin kuukauden kuluttua. Pahimmassa tapauksessa kautta ei enää jatketa loppuun. Samalla se merkitsisi sitä, että Carterin uskomaton 22 vuotta kestänyt NBA-ura loppuisi hieman ennakoitua aiemmin.

– Se on vain outua. Kun meille kerrottiin kaikesta, istuin vain siinä miettien ”Selvä, tämä oli tässä. Noin vain. Se loppui noin vain”, Carter totesi edellisen Knicks pelin jälkeen.

Vince Carter

@mrvincecarter15
Such a weird night but I am truly thankful for each and every person during this 22yr journey.
If this is really it, I thank everyone for your love and support for all these years.
B E Z✌🏽

Jos et näe tviittiä, voit katsoa sen täältä.

Carter valittiin uransa aikana kahdeksan kertaa NBA:n tähdistöotteluun ja hänet valittiin myös vuoden tulokkaaksi kaudella 1998-99. Hän on ensimmäinen pelaaja, joka on pelannut NBA:ssa neljällä eri vuosikymmenellä. Hän ei koskaan voittanut urallaan mestaruutta, mutta pääsi juhlimaan vuonna 2000 olympiakultaa.

Carterin pelimäärän NBA:ssa on 1541, jolla hän sijoittuu kaikkien aikojen tilastossa kolmanneksi. Carterin joukkueet NBA-uralla olivat Toronto, New Jersey, Orlando, Phoenix, Dallas, Memphis, Sacramento ja Atlanta.