Toinen Lauri Markkasen joukkuekaveri sairastunut koronavirukseen – Markkasen poissaolo venyy

© Kuva: Getty Images

Koronavirustartunnat riivaavat tällä hetkellä Lauri Markkasen Chicago Bullsin joukkuetta. Aiemmin Chandler Hutchisonilla oli todettu virustartunta ja nyt myös Tomas Satoransky on saanut positiivisen testituloksen.

Hutchisonilla todettiin tartunta, kun Bulls oli pelimatkalla Washingtonissa. Sen jälkeen hänen kanssaan lähikontaktissa olleet Satoransky, Lauri Markkanen sekä Ryan Arcidiacono matkasivat NBC:n lähteiden mukaan takaisin Chicagoon pakettiautolla. Matka kesti yli kymmenen tuntia. Chicagoon palattuaan heidät asetettiin NBA:n turvallisuus- ja terveysmääräysten mukaiseen karanteeniin. Hutchison on edelleen Washingtonissa karanteenissa.

Satoranskyn positiivinen testitulos todennäköisesti pidentää myös Markkasen ja Arcidiaconon karanteeniaikaa, vaikka he olisivat testanneet negatiivisesti. Päävalmentaja Billy Donovan paljasti myös, että yksi Bullsin taustahenkilöistä on saanut tartunnan.

Bullsilla on seuraavaksi edessään neljän ottelun vieraskiertue. Donovanin mukaan joku nelikosta voisi olla mukana kiertueen viimeisissä peleissä, mutta tilanne on vielä kaikin puolin epävarma. On siis varsin todennäköistä, että Markkanen saattaa missata myös Bullsin seuraavat neljä peliä, vaikkei olisikaan saanut tartuntaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.