Kuusinkertainen tähdistöottelulaituri Blake Griffin on päässyt sopimukseen Brooklyn Netsin kanssa kauden loppuun pelaamisesta joukkueessa, Griffinin agentti Sam Goldfeder kertoo. Griffinin entinen joukkue Detroit Pistons osti ulos hänen sopimuksessa jäljellä olevat 56,5 miljoonaa dollaria. Griffin ja Pistons sopivat yhdessä sopimuksen ulos ostamisesta.

Griffin on pelannut kuudessa tähdistöottelussa ja hänet on valittu NBA:n tähdistökentälliseen viisi kertaa. Griffin on tehnyt urallaan keskimäärin 21,4 pistettä ja 8,7 levypalloa ottelua kohden. Kaksi viime kautta Pistonsissa ovat olleet Griffinille vaikeita. Mies on kärsinyt loukkaantumisista ja Griffinin huikeat donkkaukset ovat vaihtuneet kolmen pisteen heittoihin. Griffin pelaa tilastollisesti uransa heikointa kautta tehden ainoastaan 12,3 pistettä heikolla 36,5 prosentin tarkkuudella ja levypalloa Griffin on napannut 5,2 per ottelu.

Raporttien mukaan ainakin Golden State Warriors, Miami Heat ja Portland Trail Blazers olivat kiinnostuneita Griffinistä. Nets on ollut loistavassa vireessä jo ennen Griffinin lisäystä. Joukkue on voittanut kymmenen viimeisestä yhdestätoista ottelusta.

– Olen varma, että Griffin haluaa voittaa. Hän uhrasi paljon rahaa, jota olisi voinut tienata Detroitissa. Me kaikki tiedämme atleettisen Blake Griffinin, mutta viime vuosina hän on parantanut kolmosiaan ja pallonkäsittelyään. Hän on loistava lisä joukkueeseen ja olemme innoissamme hänen saapumisestaan, Griffinin tuleva joukkuekaveri James Harden kertoi.

Bleacher Report

@BleacherReport
Breaking: Blake Griffin is expected to sign with the Nets, per @ShamsCharania

Jos et näe julkaisua, voit katsoa sen täältä.