Yksi suurista eurooppalaispelaajista, kreikkalainen Vassilis Spanoulis, lopettaa uransa. Spanoulis on 38-vuotias.

Spanoulis aloitti ammattilaisuransa Gymnastikos S. Larissasin joukkueessa vuonna 1999. Sen jälkeen hän pelasi muutaman vuoden Maroussissa ja kauden Panathinaikosissa ennen yhden kauden piipahdusta NBA:ssa. Seuraava muutama kausi vierähti jälleen Panathinaikosissa, jossa hän voitti entismmäisen Euroliiga-mestaruutensa.

Panathinaikosista hän siirtyi verivihollisen Olympiakosin riveihin, jossa hän pelasikin yli vuosikymmenen ja lopun uransa.

Hän voitti kolmasti Euroliigan mestaruuden, valittiin kerran Euroliigan MVP:ksi ja hänet valittiin myös Euroliigan vuosikymmenen joukkueeseen. Euroliigan Final Fourin MVP:ksi hänet on valittu kolmasti ja kahdeksan kertaa vuoden tähdistöjoukkueesen. Hän on Euroliigan kaikkien aikojen eniten pisteitä tehnyt ja syöttöjä antanut pelaaja.

Tilillä on myös seitsemän Kreikan mestaruutta, kolme Kreikan liigan MVP-palkintoa ja kolme Kreikan finaalien MVP-palkintoa.

Kreikan maajoukkueen kanssa hän on juhlinut kertaalleen EM-kultaa ja EM-pronssia sekä kerran MM-hopeaa.