Bisons teki muutoksia isoon päähän – uusi Guamin maajoukkuepelaaja liittyi joukkueeseen

© Kuva: Getty Images

Korisliiga-kautensa yskähdellen aloittanut Bisons Loimaa on tehnyt muutoksia kokoonpanoonsa. Kazembe Abifin kanssa solmittu pelaajasopimus on purettu yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa ja Jonathan Galloway on hankittu korvaamaan Abifin jättämää aukkoa.

Abif ehti pelaamaan Bisonsin paidassa kuudessa virallisessa ottelussa. Keskiarvoikseen mies tehtaili kuusi pistettä ja neljä levypalloa ottelua kohti.

Samalla kun Abif poistuu kokoonpanosta, saapuu tilalle mielenkiintoinen Jonathan Galloway. Noin 210-senttinen Galloway tuo Bisonsille voimaa levypallopeliin, torjuntauhkaa sekä koriraudan yläpuolella pelaavan pelaajan.

Kolmatta kauttaan ammattilaisena pelaava Galloway aloitti ammattilaisuransa kaudella 2019–2020 kovassa tanskalaisjoukkueesta, Bakken Bearsissa. 20 ottelussa mies tehoili keskimäärin komeat kymmenen pistettä ja kahdeksan levypalloa ottelua kohden. Kaudella 2020–21 Galloway edusti kroatialaista Zadaria sekä sveitsiläistä Montheyta. Yhteensä kaudella mies pelasi 34 ottelua, joissa tuloksena 27 minuutissa olivat keskiarvot 11 pistettä ja kahdeksan levypalloa ottelua kohden. Tämän kauden Guamin maajoukkueessakin pelaava Galloway aloitti Turkin 2. korkeimmalla sarjatasolla, mutta hän ehti pelata siellä vain kaksi ottelua, kunnes sopimus purettiin.

Bisonsin päävalmentaja Darko Mihajlovic on tyytyväinen uuteen pelaajasopimukseen.

– Jonathan on pitkä, hänellä on pitkät raajat ja hän tuo meille ulottuvuutta. Hän on erinomainen puolustaja niin kaarella kuin sisälläkin, sekä hyvä levypallopelaaja. Uskon, että Jonathan sopii hyökkäyskonseptiimme hyvänä korinaluspelaajana sekä viimeistelijänä. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen siihen, että saamme Jonathanin Loimaalle, Mihajlovic toteaa Bisonsin verkkosivuilla.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.