San Antonio Spurs, Joshua Primo ja Hillary Cauthen ovat sopineet Cauthenin syytökset seksuaalisesta häirinnästä.

Cauthen toimi Spursin psykologina ja syytti Primon paljastaneen itsensä seksuaalisesti hänelle useaan kertaan yksityisissä istunnoissa. Primo ja Spurs irtisanoivat sopimuksensa alkukaudesta vain viikkoja sen jälkeen, kun Spurs oli käyttänyt hänen tulokassopimuksensa option.

Primo kertoi tuolloin, että halusi panostaa mielenterveyteensä ja laittaa pääkoppansa rauhassa kuntoon. Vain päiviä sen jälkeen Cauthenin syytökset tulivat julkisuuteen. Cauthenin mukaan hän oli kertonut seurajohdolle Primon paljastelusta, mutta seurajohto ei ollut ryhtynyt asian tiimoilta toimenpiteisiin. Sen sijaan Cauthenin määräaikainen työsopimus päättyi viime kesänä eikä sitä jatkettu.

Nyt ESPN kertoo sivuillaan, että osapuolet ovat keskenään sopineet asian eikä se etene oikeuskäsittelyyn.