Awak Kuier palasi pienen tauon jälkeen vahvasti pelikentille, kun Italian Serie A1:ssä nähtiin suomalaiskohtaaminen.

Kuier huilasi pari edellispeliä ennen maajoukkuetaukoa eikä häntä nähty myöskään Susiladiesin paidassa ja hän tulikin virtaa täynnä takaisin. Kuier merkkautti kovan 21 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, kun Reyer Venezia voitti Helmi Tulosen Luccan 86-45 (42-29). Kuier täytteli tilastojaan myös syötöllä, riistolla ja kahdella torjunnalla. Tuloselle kirjattiin neljä pistettä ja levypallo. Venezia on kolmantena ja Lucca 12.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Annika Holopaisen Araski palasi maajoukkuetauolta heti kahdella ottelulla. Ensimmäisessä se voitti Gran Canarian vieraskentällä niukasti 76-75 (39-45). Holopainen käytti saamansa 8,5 tehokkaasti kasaten viisi pistettä ja neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Araski taipui kotonaan Ibaetalle 73-81 (33-39). Holopaisen tilastoriville maalattiin kaksi levypalloa ja syöttö. Araski on kahdeksantena.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibre oli niin ikään kahdesti parketilla viikon aikana. Torstaina Bembibre joutui tunnustamaan Estudiantesin paremmakseen 49-66 (28-30). Pirttinen puuttui kokoonpanosta, mutta Äijänen heitti ottelussa kahdeksan pistettä, otti neljä levypalloa ja antoi yhden syötön.
Ottelutilastot

Sunnuntaina Pirttinen palasi vahvasti heittämällä kahdeksan pistettä, kun Bembibre voitti Jairisin 79-68 (41-30). Äijäselle merkittiin kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Bembibre on heti Araskin takana yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

LF Challengessa Marianne Kalin oli tositoimissa myös maajoukkuetauon aikana, kun Ferrol kaatoi Cordoban 77-50 (31-31). Kalin heitti yhdeksän pistettä ja nappasi kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Tänä viikonloppuna Ferrol jatkoi vahvaa menoaan voittamalla Extremaduran 77-66 (30-25). Tällä kertaa Kalin sai tilastoihinsa kaksi pistettä, neljä levypalloa ja riiston. Ferrol on tukevasti LF Challengen kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Lotta Vesiluoman Alvik palasi hienosti maajoukkuetauolta katkaisten kahdeksan ottelun tappioputkensa ja ottamalla kaksi peräkkäistä voittoa. Ensin Alvik kaatoi kotonaan Uppsalan 70-59 (39-28) Vesiluoman saadessa kaksi merkintää piste- ja levypallotilastoon sekä kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Viikonloppuna Alvik kaatoi Östersundin 60-58 (28-23). Tällä kertaa Vesiluoma sai kaksi kirjausta piste- ja syöttötilastoon ja puolestaan kolme levypalloa. Alvik on Ruotsin liigassa kuudentena.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Linda-Lotta Lehtorannan Keltern kaatoi Venla Variksen Marburgin 100-71 (54-35). Varis teki kauden piste-ennätyksensä heittäessään 12 pistettä ja tilastoimalla monipuolisesti kaksi levypalloa, syötön, kaksi riistoa ja torjunnan. Lehtorannan saldoksi muodostui kuusi pistettä, levypallo ja kaksi syöttöä. Keltern on sarjassa toisena ja Marburg pitää perää.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Ninni Salmi heitti Herner TC:lle seitsemän pistettä 80-50 (42-24)-voitossa Eisvögel Freiburgista. Salmi saalisti lisäksi levypallon, syötön, kolme riistoa ja torjunnan. HTC on neljäntenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote