Chicago Bullsin toisella kierroksella varaama Erik Murphy paransi otteitaan kesäliigan edetessä ja nakutti viimeisessä ottelussa 19 pistettä ja nappasi 13 levypalloa.

Murphy aloitti kesäliigan kuudella pisteellä, mutta pääsi sen jälkeen vauhtiin. Seuraavissa peleissä pisteitä syntyi 18, 10, 5 ja viimeisessä pelissä Murphy pelasi parhaan ottelunsa pussittaen 19 pistettä. Ensimmäistä otteluaan lukuun ottamatta Murphy oli tehokas viivan takaa upottaen neljässä viimeisessä ottelussa kolmoset 10/14 ja viimeisessä pelissä näppeihin tarttui peräti 13 levypalloa.

– Pelasin ihan hyvin. Joukkuekaverini pelasivat minulle pallon vapaisiin paikkoihin ja sain ne sisään, Murphy kertasi NBA TV:n haastattelussa.

Murtunut nenäkään ei pelurin tahtia haitannut.

– Se on murtunut usein, mutta viimeksi se meni viime viikolla harjoitusleirillä harjoituksissa ja mursin sen sitten toisessa pelissä jonka pelasimme. Se ei oikein ehtinyt toipua ja meni sitten uudestaan. Meidän lääkäri korjasi sen kuntoon ja se on nyt ihan kunnossa, hän jatkoi.

Yhteensä Murphy teki viidessä ottelussa keskiarvona 11,6 pistettä, otti 4,8 levypalloa antoi 1,2 syöttöä ja pelasi 26,2 minuuttia.

Katso Murphyn tilastot täältä.