Huhtikuun alussa akillesjänteensä loukannut LA Lakersin tähtipelaaja Kobe Bryant saatetaan nähdä huomattavasti nopeammin tositoimissa kuin ensiksi arvioitiin.

Katkenneesta akillesjännevammasta menee yleensä 6-9 kuukautta toipumiseen, mutta Bryant saattaa murskata tuon aikataulun. Hänet leikattiin uudenlaisella tekniikalla ja se on tuottanut tulosta. Hänet saatetaan nähdä tositoimissa jo kauden avauksessa.

– Leikkaus oli erilainen ja sen vuoksi myös kuntoutukseni on ollut erilainen. Olemme murskanneet normaalin aikataulun akillesjännevammasta toipumiseen. 3,5 kuukauden jälkeen pystyn jo kävelemään normaalisti, nostelen painoja ja akillesjänne on kunnossa ja se on erilaista. Emme tiedä tarkkaan mikä aikataulu tulee olemaan. Tämä on vähän uutta aluetta kaikille, Bryant kertoo NBA:n sivujen mukaan.