132 A-maaottelun mies, Kimmo Muurinen, nauttii edelleen syyskuun EM-kisoihin valmistautuvan Susijengin huippufiiliksestä.

Muutaman viikon yhdessä ollut Suomen korismaajoukkue pelasi leirityksensä ensimmäisen ottelun Ranskaa vastaan viime perjantaina lupauksia herättävästi, vaikka taipuikin lopulta Tony Parkerin tähdittämälle isäntäjoukkueelle.

– Varmasti kaikille jäi hyvä maku suuhun Ranskan reissusta. Tällä hetkellä peli on ehkä yllättävänkin hyvällä mallilla. Nyt on vähän pidempi harjoitusjakso täällä Suomessa ja pari matsia. Varmasti sitä omaa hommaa yritetään saada paremmaksi, Muurinen kertoi Susijengin avoimissa harjoituksissa keskiviikkona SuomiKoris-sivustolle.

Susijengin valmistautuminen on tähän mennessä sujunut hyvin ja mitään muuta on turha odottaa jatkossakaan.

– Ei valmistautuminen ole oikeastaan viime kerrasta muuttunut, vaan samalla kaavalla mennään kuin ennenkin. Niinhän se on, ettei toimivaa kannata muuttaa, Muurinen viittasi kahden vuoden takaiseen.

– Maajoukkueessa on ollut jo vuosikausia ihan huippuporukka ja huippujätkiä. Fiilis on todella hyvä aina, Muurinen painotti.

Susijengi on seuraavan kerran tositoimissa viikon päästä torstaina, kun vastaan asettuu Iso-Britannia Hartwall Areenalla.

Kim Sanden