Suomen kenraaliharjoitus ennen EM-kisoja näyttää kiinnostavan kansaa mukavasti. Keskiviikon Latvia-otteluun on myyty jo lähes 4000 lippua. Suomen edellistä kamppailua Iso-Britanniaa vastaan seurasi n. 3500 katsojaa.

Teemu Rannikon mukaan Latvia-ottelussa on vielä varaa parantaa omaa peliä ennen ensimmäistä todellista koitosta: EM-kisojen avausottelua. Hän uskoo yleisön lähtevän huomenna liikkeelle sankoin joukoin.

– On kivempaa pelata 5000 katsojan edessä kuin 2000 katsojan edessä, Rannikko totesi tiistaina Helsingin keskustassa järjestetyssä fanitapaamisessa.

Ottelu on Susijengille viimeinen ennen Slovenian EM-kisoja. Kotiyleisö saa eteensä suhteellisen valmiin Susilauman.

– Haluamme voittaa viimeisen ottelun ennen EM-kisoja kun se on vielä kotikentällä. Pelaamme Latviaa vastaan lähes kuin EM-kisoissa vaikka varmasti jätämme jotain takataskuun kisoja varten, Shawn Huff sanoi SuomiKoris-sivustolle.

Suomen ja Latvian välinen kamppailu pelataan keskiviikkona Hartwall Areenalla klo 19.00.

Kim Sanden