Kreikan päävalmentaja Andrea Trinchieri on valinnut miehistönsä ensi viikolla alkaviin EM-kisoihin.

Kreikan kisakoneesta putosi viimeisenä nimenä Ian Vougioukas. Sen sijaan päävalmentaja nosti takaisin mukaan Vassilis Kavvadasin, joka alun perin oli paikkaamassa Sofoklis Schortsanitisin jättämää aukkoa korin alle. Kavvadas putosi jo kertaalleen leiriryhmästä pois, mutta Trinchieri nosti hänet mukaan kisajoukkueeseen.

Kreikalla on kivenkova joukkue jota johtaa Vassilis Spanoulis ja lisäksi mukana on neljä pelaajaa jotka juhlivat viime kaudella Euroliigan voittoa eli Kostas Sloukas, Kostas Papanikolaou, Georgios Printezis sekä Stratos Perperoglou. Muut joukkueen pelaajat ovat kapteeni Antonis Fotsis, Nikos Zisis, Kostas Kaimakoglou, Michail Bramos, Loukas Mavrokefalidis sekä Ioannis Bourousis.

Kreikka pelaa Susijengin kanssa samassa lohkossa.