Kataja Basketin ja Antti Kanervon välinen sopimus alkavasta koripallokaudesta on vahvistunut. Alun perin heinäkuussa solmittuun sopimukseen kuului ulkomaanpykälä, joka olisi mahdollistanut Kanervon siirtymisen ulkomaille ennen syyskuun puoliväliä.

Kanervo kuului kesän aikana Suomen maajoukkueen harjoitusrinkiin. Viime kaudella vaivannut polvi esti kuitenkin täysipainoisen harjoittelun, mikä pudotti takamiehen Susijengistä. Nyt loukkaantuminen on historiaa ja Kanervo keskittyy täysillä harjoittelemiseen Kataja Basketin kanssa.

– Fokus on tulevassa kaudessa ja Korisliigan ja EuroChallengen koitoksissa. Ulkomaille siirtyminen oli yksi vaihtoehto, joka ei ainakaan vielä tänä kesänä toteutunut. Nyt tärkeintä on saada joukkueen ja oma peli samanlaiseen kuosiin, kuin mitä se oli viime kaudella parhaimmillaan. Tuleva kausi on taas uusi mahdollisuus kehittyä ja näyttää omaa osaamista, Kanervo kommentoi tilannettaan Katajan kotisivuilla.

Kanervon sopimuksen vahvistumisen myötä Kataja Basketin tulevan kauden joukkue on kasassa. Seuralla on sopimukset Kanervon lisäksi Teemu Rannikon, Petri Virtasen, Sami Lehtorannan, Juho Nenosen, Juho Lehtorannan, Vesa Mäkäläisen, Kalle Naapin, Jesse Niemen ja Johannes Lasaroffin, sekä amerikkalaispelaajien Renaldo Majorin ja Mike Morrisonin kanssa. Jälkimmäisen koeaika päättyy ensi maanantaina 23. syyskuuta.