Namika Lahti sijoittui viime kaudella Korisliigassa sijalle 11. ja täksi kaudeksi se tavoittelee pudotuspeleihin pääsyä. Vesa Heinonen oli lahtelaisten viime kauden toiseksi paras kotimainen pistemies ja toivoo tästä kaudesta vielä parempaa.

Heinosen mukaan Lahdella on tällä kaudella paremmat edellytykset mestaruuteen.

– Viime kausi meni itseltäni hyvin. Nyt pyrin jatkamaan siitä, että seuraava menisi vielä paremmin. Meillä on parempi joukkue kuin viime kaudella. Minä pyrin vastaamaan siihen haasteeseen, että nousen seuraavalle tasolle ja vien omalta kohdaltani joukkuetta eteenpäin, Heinonen miettii.

Namika pelaa kotiottelunsa uudistetussa Suurhallissa ja Heinonen pitää pelipaikkaa komeana.

– Parketti ja koritkin ovat tuntuneet hyvältä. Se on mielestäni yksi Suomen siisteimmistä korishalleista. Sinne kelpaa vastustajankin tulla pelaamaan, Heinonen toivottaa vastustajat tervetulleiksi.

Lahtelaiset matkustavat kauden avausottelussaan perjantaina Karhun vieraaksi.

Maarit Korhonen