Bisonsille arvottiin lauantaina Eurocupin vastustajat ja loimaalaisten manageri Ari Hannula oli arvontatulokseen tyytyväinen.

Hannula oli monestakin syystä mielissään tulevista vastuksista.

– Neljässäkin suhteessa erinomainen lohko. Ensiksikin kaikki alkulohkovastustajat ovat hyvien matkustusyhteyksien päässä, ja toiseksi vastustajat ovat pelien markkinoinnin kannalta riittävän mediaseksikkäitä, Hannula arvioi Koripalloliiton tiedotteessa.

– Kolmanneksi ilahduttaa riittävän hyvä arpaonni: meillä on tässä alkulohkossa täydet mahdollisuudet edetä jatkoon. Lisäksi ennen kaikkea pietarilaisjoukkueen sijoittuminen samaan lohkoon ilahduttaa, koska Pietarista on taatusti luvassa mukava määrä vierasjoukkueen faneja, jatkaa Hannula.

Bisons pelaa Eurocupin ensimmäisen kotiottelunsa Helsingin Nordenskiöldin jäähallissa keskiviikkona 16. lokakuuta kreikkalaista Panioniosia vastaan.