Korikobrien kauteen valmistautuminen ei sujunut täysin suunnitelmien mukaan, sillä vielä muutamia päiviä ennen kauden alkua kaksi amerikkalaispelaajaa meni vaihtoon. Apuvalmentaja Derrick Craytonin mukaan joukkue ei ole vielä täydessä iskussa.

Lapua on hävinnyt kolme ensimmäistä otteluaan ja Crayton myöntää, että urakka on ollut joukkueelle kova.

– Totta kai kolmas ottelu viikon sisään on aika rankka ohjelma joukkueelle, joka on ollut kokonaan yhdessä vasta 1,5 viikkoa ja muutamalla pelaajalla on myös petrattavaa kuntopuolella, Crayton toteaa lapualaisten sivuilla.

Viikonloppuna Lapua hävisi paikallisvastustajalleen Karhulle ja seuraavaksi edessä on lauantaina Bisonsin kohtaaminen.

– Nyt meillä on viikko aikaa harjoitella ja toivottavasti saamme sinä aikana kaikki pelaajat ja meidän pelisysteemin kuntoon, Crayton kertaa.