Tapiolan Honka on tehnyt sopimuksen 27-vuotiaan takamies Omar Krayemin kanssa. USA:ssa syntynyt pelinrakentaja siirtyy Honkaan Ruotsin Basketettanista, KFUM Umeån joukkueesta, jossa mies on pelannut alkukauden 38,0 pisteen keskiarvolla.

Kaudella 2011-2012 Ruotsin pääsarjan parhaaksi takamieheksi äänestetty Krayem takoi tuolloin Boråsin riveissä yli 18 pistettä ja jakeli yli 6 koriin johtavaa syöttöä ottelua kohden. Ammattilaisurallaan 185-senttinen Cal Baptist yliopiston kasvatti on pelannut myös mm. Unkarissa Kormendin huippujoukkueessa.

– Omar täydentää joukkuettamme erinomaisesti, hänen kykynsä voittaa pelaaja 1 vs 1 ja tehdä koreja monipuolisesti ovat jotain poikkeuksellista. Mies on myös erittäin hyvä syöttäjä, joten upeita hetkiä odotettavissa niin hänen tuleville joukkuetovereilleen kuin faneillemme, kertoo Hongan päävalmentaja Pekka Salminen seuran sivuilla.

– Krayem on räiskyvä persoonallisuus joka antaa aina kaikkensa. Hänen valmentajansa ja pelikaverinsa Ruotsin päässä kehuivat miestä poikkeuksetta. Honka tulee olemaan Omarin kanssa entistäkin monipuolisempi, vaarallisempi ja parempi, Salminen päättää.

Viikonlopun kahdessa jäähyväisottelussaan Umeån paidassa 46 ja 35 pistettä tykittänyt Krayem saapuu Suomeen maanantaina ja on Hongan kokoonpanossa keskiviikkona Joensuussa Katajaa vastaan.