Sasu Salinin Union Olimpija kohtaa keskiviikkona Eurocupissa Valencian. Ennakolta espanjalaisjoukkue on lohkon suurin voittajasuosikki, mutta Salin ei hätkähdä ottelun lähtökohtia.

Olimpijan alkukausi on ollut vaikea, sillä se ei ole voittanut Adrianmeren liigassa vielä otteluakaan, mutta Eurocupissa se voitti avausottelussaan Varesen. Salin on jälleen ollut joukkueensa parhaimmistoa sekä peliajan että pisteiden muodossa.

– Tietysti sitä voisi pelata paremminkin ja liikaa menee helppoja heittoja ohi. Olisi tietenkin kivempi jos heitot menisivät sisään, mutta en ole myöskään saanut sellaisia haluamiani heittoja, vaan liian usein on joutunut esimerkiksi kuljetuksesta suoraan heittämään, Salin kertailee SuomiKoris-sivustolle.

Olimpija on ajoittain väläytellyt, mutta ei ole pystynyt pitämään koko peliä paketissa koko ottelun ajan. Salin uskoo joukkueen tulosten vielä paranevan.

– Kyllä se jossain siellä on, mutta emme ole vain vielä päässeet parhaimpaamme.

Keskiviikon ottelussa Valencia on selvä suosikki, mutta Salin ei anna ennakkoasetelmien häiritä.

– Minulla ei ole ainakaan mitään paineita. Valencia lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja he ovat voittaneet kovia vastustajia viime aikoina. Pelaamme kotikentällä, joten kyllä meillä on mahdollisuuksia voittoon, Salin heittää.

Salttu Forsström