KTP joutui tiukoille Korihaita vastaan keskiviikkona kotikentällään, mutta vahvan kolmannen neljänneksen avulla se nousi voittoon ja ratkaisi ottelun.

KTP:n herätti ensimmäisen kerran Sharaud Curry, joka tarjoili passeillaan neljässä hyökkäyksessä peräkkäin pelikaverilleen vapaan tekopaikan. Korihait piti pintansa uuden sentterinsä James Padgettin johdolla. Tilanteessa 44-48 KTP löi isompaa vaihdetta silmään ja meni menojaan.

Ensimmäistä otteluaan KTP:ssa pelannut Ryan Ayers esitteli kaukoheittovoimaansa pussittaen kaksi perättäistä kolmosta ja kohta vahvasti läpi ottelun pelannut Heinonen vei KTP:n jo 62-48 johtoon. Vajaa neljäminuuttinen siis KTP:lle 18-0 ja ottelu oli taputeltu. Kolmannen neljänneksen ilotulitus tuotti yhteensä peräti 37 pistettä, eli enemmän kuin koko ensimmäisellä jaksolla.

KTP:n päävalmentaja Sami Toiviaisen tunnelmat olivat kaksijaksoiset.

– Ensimmäinen puoliaika ihmeteltiin ja tyydyimme olemaan hyppyheittojoukkue. Puoliajalla Ayers vähän heräteltiin joukkuetta ja toiseen puoliaikaan olenkin tyytyväinen. Ayers pääsi heti hyvin joukkueeseen sisään, vaikka ajautuikin virhevaikeuksiin. Heinonen täytyy kuitenkin nostaa esiin. Timi pelaa aina tilanteet oikein ja täysillä, eikä valita mistään. Hienoa että kaveri pelaa KTP:ssä, Toiviainen totesi KTP:n sivuilla.