Perjantaina pelattiin kolme Korisliigan ottelua. Pyrintö ja Kataja olivat murskaavia omissa otteluissaan ja kolmannessa Lappeenrannan Namika nousi voittoon Korikobria vastaan.

Pyrinnön hurja vire sai jatkoa, kun se kohtasi vieraskentällä Korihait. Tamperelaiset käytännössä ratkaisivat ottelun jo avausneljänneksellä, kun se merkattiin Pyrinnön nimiin 28-10 ja tauolle lähdettiin lukemista 53-20. Lopulta taululla olivat selvät 105-50-lukemat. Pyrintö peluutti laajaa rotaatiota ottelussa ja kaikki pelaajat pääsivät pisteille. Antti Nikkilä ylsi tupla-tuplaan viimeistelemällä 20 pistettä ja ottaen 10 levypalloa. Damon Williams sukitti 17 pistettä, Antero Lehto 14 ja Kelvin Lewis 11. Korihaiden paras pistemies oli 14 pistettä tehnyt Josh Dollard. Muut eivät yltäneet yli 10 pisteen.

Lappeenrannan Namika oli tauolla vielä 10 pistettä Korikobrien perässä ja lähti viimeisellekin neljännekselle vielä kahdeksan pisteen takaa-ajoasemasta, mutta kotijoukkue nousi lopulta niukkaan 78-73 (36-46)-voittoon. Todd Brown oli hurjassa vireessä viimeistelemällä 29 pistettä ennen kuin hänen virhetilinsä täyttyi. Paluun kentille tehnyt Brandon McKnight säesti vahvasti 19 pisteellä ja Greg Logins ylsi tupla-tuplaan 15 pisteellä ja 11 levypallolla. Lapuan kovin pistemies oli 24 pistettä tehnyt Brian Reese ja Lawrence Kinnard ylsi 17 pisteeseen. Frank Holmes oli vahva korin alla napaten 10 levypalloa ennen kuin hänen virhetilinsä täyttyi.

Kataja ei antanut Namika Lahdelle mitään siimaa kotikentällään, vaan otti murskaavan 90-54 (47-31)-voiton. Kataja onnistui laajalla rintamalla ja paras pistemies oli Mike Morrison 18 pisteellä. Antti Kanervo ylsi 15 pisteeseen, Renaldo Major pussitti 13, Petri Virtanen 11 ja Juho Nenonen 10. Teemu Rannikko kunnostautui tällä kertaa syöttelijänä antaen kuusi korisyöttöä ja tehden yhdeksän pistettä. Lahtelaisilta Robert Arnold sai tililleen 23 pistettä ja Storm Warren 14. Dan Oppland oli jälleen vahva levypalloissa napaten 10 levaria.

Pyrintö jatkaa tappioitta sarjan kärjessä. Korikobrat on edelleen voitoitta. Korisliiga jatkuu lauantaina kahdella ottelulla. Bisons isännöi Kouvoja ja Karhu saa kotikentälleen Tapiolan Hongan.