Kauhajoen Karhu joutui taipumaan perjantai-iltana Pyrinnön vieraana. Vierailijat kärsivät useista loukkaantumisista eikä se pystynyt vastaamaan Pyrinnön intensiteettiin.

Karhulla oli Tampereella mukana kahdeksan pelaajaa joista kahden pelikunto ei ollut aivan täydellinen.

– Toinen joukkue oli tänään tikissä, toinen ei. Pyrintö oli äärimmäisen hyvässä tikissä. Meidän loukkaantumistilanteemme on huono ja sairastuvalla on porukkaa. Henri Hirvikoski ja Markus Molenius eivät ole päässeet harjoittelemaan tällä viikolla ollenkaan. Nostan hattua siitä, että he ainakin uskalsivat pelata, Tammivaara totesi Pyrinnön sivujen mukaan.

Tammivaara myönsi, ettei Karhu pystynyt vastaamaan Pyrinnön aseisiin.

– Pyrintö pelasi kovempaa ja meidän olisi pitänyt vastata siihen. Haluamme pelata samanlaista korista samanlaisella intensiteetillä. Olisimme voineet tällä miehistöllä valita toisenkin tavan, mutta en halua peluuttaa joukkuetta passiivisena, kun emme tule kaudella pelaamaan passiivisesti.