Bisons ei antanut Hongalle mahdollisuuksia, kun se puolusti Hongan kumoon. Lauantain toisessa ottelussa Kouvot pisti tiukasti hanttiin KTP:lle, mutta Kymenlaakson herruus meni loputa KTP:lle.

Bisons otti selvän 79-50 (32-29)-voiton. Bisons karkasi kolmannella neljänneksellä vieden sen nimiinsä peräti 27-5. Bisonsin tuorein vahvistus John Williamson pääsi heti hyvin sisään joukkueeseen tehden ottelun korkeimman pistemäärän 24. Frank Robinson pääsi 17 pisteeseen. Bisons sai hyvin Hongan pistetykit tukahdutettua, sillä Jaraun Burrows ja Omar Krayem ylsivät 12 pisteeseen ja Ronnie Clark jäi 10 pisteeseen.

Kouvot oli lähellä avausvoittoaan, kun se kiusasi tosissaan KTP:tä, mutta kotkalaiset puristivat lopulta niukan 89-81 (34-36)-voiton. Joukkueet lähtivät päätösneljännekselle KTP:n pisteen johdossa ja se onnistui pitämään pienen johdon koko jakson ajan. Chris Owens on saamassa pelijuonesta tosissaan kiinni ja hän pussitti ottelussa 30 pistettä. Ryan Ayers ja Timo Heinonen ylsivät 16 pisteeseen. Kouvoilta Lawrence Wright oli paras pistemies 20 pisteellä. Daniel Dolenc sai kasaan 15 pistettä, peleihin palannut Ilari Seppälä saalisti 13 ja Delvon Johnson 12.

Bisons jatkaa edelleen puhtaalla pelillä ja Kouvot hakee edelleen avausvoittoaan. Hongalle tappio oli neljäs peräkkäinen ja KTP:lle voitto oli neljäs putkeen.