Ploiesti jatkoi vahvoja esityksiään perjantaina Romanian liigassa kukistamalla selvästi Constantan 92-57. Vahvan alkukauden pelannut Gerald Lee junior seurasi ottelua sivusta hänen oltuaan lepovuorossa.

Ploiestilla on joukkueessaan yhteensä seitsemän ulkomaalaispelaajaa ja tällä kertaa huilivuoro osui Leen kohdalle.

– Täällä saa olla kokoonpanossa kuusi ulkomaalaispelaajaa, joten jokaiselle tulee yksi lepovuoro seitsemässä pelissä ja tällä kertaa on minun vuorona, Lee valottaa.

Lepovuoro ei tullut Leen mukaan pahaan rakoon, sillä takana on paljon matkustamista ja pelejä.

– On ihan kiva välillä huilata, sillä pari edellisviikkoa ovat olleet aika raskaita. Meillä on ollut paljon vierasmatseja ja olemme vain reissanneet, treenanneet ja pelanneet, Lee kertoo SuomiKoris-sivustolle.

Salttu Forsström