Suomalaisjoukkueille Eurocupissa nähtiin vahva päivä, kun sekä Petteri Koposen, Gerald Lee juniorin ja Sasu Salinin joukkueet ylsivät voittoihin.

Koposen Himki oli jo aiemmin varmistanut paikkansa jatkossa ja jatkoi vahvasti voittojen tiellä kukistamalla kotonaan Hapoel Jerusalemin 85-73. Koponen kuului jälleen joukkueensa parhaimmistoon tehden joukkueensa toiseksi eniten pisteitä, 14, ja hän upotti kolmosistaan mukavasti puolet, kun neljä upposi sukkaan.

Leen Ploiesti otti elintärkeän voiton jatkohaaveidensa kannalta, kun se voitti kotonaan Igokean 84-74. Lee oli jälleen huippuvireessä upottaen sisään joukkueensa toiseksi korkeimman pistemäärän 23.

Salinin Union Olimpija varmisti paikan jatkossa, kun se haki maukkaan 93-91.voiton Valenciasta. Salinia säästeltiin ensimmäisellä puoliajalla ja peliaikaa tuli vain reilut kuusi minuuttia ja tilille kaksi pistettä. Kolmannella neljänneksellä malmilainen pääsi kuitenkin irti pussittaen peräti 13 pistettä. Olimpija onnistui pitämään jännittävässä ottelussa Valencian loppuun saakka takanaan, vaikka espanjalaiset pääsivät kokeilemaan viime hetkillä voittoheittoa, mutta Salin puolusti Rafa Martinezin viimeisen sekunnin kolmosen pois. Salin oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies 18 pisteellään.