Kesä-heinäkuun vaihteessa Kisakallion Susi Training Centerissä järjestettävä nuorille pelaajille tarkoitettu Petteri Koponen Basketball Campin ilmoittautuminen alkoi maanantaiaamuna ja kaikki 80 leiripaikkaa varattiin vain muutamassa minuutissa.

Koripallo on kovassa nosteessa Suomessa ja Susijengin tähtiin kuuluva Koponen itse on erittäin tyytyväinen suuresta kiinnostuksesta leiriä kohtaan.

– Ihan mahtava uutinen! En olisi kyllä uskonut, että leiri pystyttäisiin myymään noin nopeasti loppuun, Koponen iloitsee.

Tulijoita leirille olisi ollut varmasti runsaasti enemmänkin, mutta Koposen mukaan tietyistä rajoista on syytä pitää kiinni.

– Haluan, että leirini olisi jatkossakin sellainen tapahtuma, että sieltä tarttuisi lasten mukaan vinkkejä koripalloon! Tämän takia haluamme pitää leirin tietyn kokoisena vaikka kysyntää olisi ollut selvästi suurempaan leiriin.

Leirin rehtori, naisten koripallomaajoukkueen päävalmentaja Anton Mirolybov on myös suorastaan hämmästynyt ryntäyksestä.

– Siis ihan uskomatonta! Tämähän luo positiivista painetta vastata huutoon ja pitää leiri sellaisena josta lapset tykkäävät ja haluavat tulla uudelleen, Mirolybov sanoo.

– Onneksi meillä tulee jälleen olemaan leirillä huippuvalmentajat, joten uskon, että neljännen kerran järjestettävä leiri tulee olemaan menestys. Olemme Petterin kanssa erittäin iloisia, että myös valmentajat ovat innolla mukana muista kesäkiireistä huolimatta, hän jatkaa.