Tampereen Pyrintö kaatoi jälleen kotkalaisen KTP:n kukistamalla sarjanelosen Steveco Areenalla korein 84-75. Kentän kuninkaana hääri 29 pistettä pussittanut Damon Williams.

Pyrintö karkasi toisella neljänneksellä voittaen sen 27-13. KTP nousi vielä päätösjaksolla pariin otteeseen kahden pisteen päähän, mutta Pyrintö kesti loppuun saakka vieden tiukan ottelun nimiinsä.

– Kaikki KTP-ottelut urallani ovat olleet tiukkoja eikä tämä tehnyt poikkeusta. Nämä ottelut ovat lajille hyvää mainosta, kun kaksi hyvää joukkuetta pelaa intensiivisesti ja taistelee kovaa. Meillä oli tänään homma hyvin hanskassa ja pystyimme kontrolloimaan peliä puolustuksen avulla parhaiten tällä kaudella. Puhuimme ennen ottelua, että pelaamme kovaa emmekä valita väsymyksestä. Halusimme pelata fyysisesti ja olen tyytyväinen miten esiinnyimme parketilla. Puolustuspäässä onnistuimme läpi ensimmäisen puoliskon ja ottelua ratkaistaessa saimme tärkeitä stoppeja, Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola analysoi ottelua seuran sivuilla.

Pyrinnön sankarina häärinyt Williams antoi kehuja myös vastustajalle.

– KTP on yksi sarjan parhaista joukkueista ja kohtaamiset meidän kesken tuntuvat aina kuin pelaisimme pudotuspelejä. Kohtasimme heidät toistamiseen lyhyen ajan sisään ja henkilökohtaisesti tykkään tästä tavasta, koska se luo playoff-tunnelmaa ja pelien välillä voi tehdä pieniä viilauksia. Tänään pelasimme mielestäni erityisen hyvin puolustuspäässä ja ottelun ratkaisuhetkillä puolustuksemme oli se, joka vei meidät voittoon.