Pyrinnöllä on edessään tiukka rupeama, kun edessä on kaksi ottelua peräkkäisinä päivinä. Ensimmäisenä vastustajana on keskiviikkona Korihait.

Korihaiden putoaminen on jo varmistunut, mutta Pyrinnön päävalmentaja Pieti Poikola tiedostaa Korihaiden vahvuudet ja painottaa keskittymisen merkitystä.

– Korihailla on kauden aikana vaihtuneet pelaajat ja valmentaja. Se on sotkenut palettia ja näkynyt varsinkin puolustuspäässä. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että Korihailla on edelleen tulivoimainen takakenttä, joka pystyy hyökkäyspään karkeloissa haastamaan kenet tahansa.

– Korihait juoksee paljon palloscreenia kokeneelle Mikko Jaloselle, joka pystyy erittäin monipuolisiin ratkaisuihin. Lähellä koria Jalosen syötöistä pääsee herkuttelemaan James Padgett, jonka kanssa meillä on ollut kaikissa peleissä pieniä vaikeuksia syystä tai toisesta. Nyt keskitymme etenkin tuon kaksikon pysäyttämiseen unohtamatta muita korintekijöitä, Poikola pohtii Pyrinnön sivuilla.

– Tässä ottelussa hyvä keskittyminen on äärimmäisen tärkeää. Ylimääräiset tuijottelut sarjataulukkoon vain lisäisivät Korihaiden voittomahdollisuuksia, Pyrintö-valmentaja muistuttaa.