NBA käynnistyi viime yönä kolmella ottelulla. Hallitseva mestari San Antonio Spurs joutui tiukoille Dallasin kanssa ja Houston kaatoi Lakersin.

San Antonio joutui kotikentällään tiukoille Dallasin kanssa, mutta pystyi lopulta puristamaan 101-100-voiton itselleen. Dallasin Chandler Parsonsilla oli paikka iskeä viime sekunneilla voittokori, mutta heitto kilpistyi rautoihin. Tony Parker oli San Antonion tehokkain 23 pisteellä eikä Manu Ginobilikään osoita vielä hidastumisen merkkejä 20 pisteen saldollaan. Dallasin ykkönen oli 26 pistettä upottanut Monte Ellis.

Kobe Bryant palasi pitkän loukkaantumisen jälkeen kentille, mutta sekään ei auttanut, kun Houston haki selvän 108-90-voiton Los Angelesista. Bryant oli vielä vähän ruosteessa, mutta upotti joukkueensa parhaan pistemäärän 19. Houstonilta sen sijaan James Harden oli aivan tulessa, kun hän murjoi 32 pistettä.

New Orleansin Anthony Davis oli pysäyttämätön, kun hän upotti 26 pistettä, otti 17 levypalloa ja blokkasi peräti yhdeksän kertaa Pelicansin voittaessa Orlandon selvästi 101-84. Ryan Anderson säesti Davisia 22 pisteellä. Orlandolta Tobias Harris nakutti 25 pistettä ja Nikola Vucevic rohmusi 23 levypalloa.

NBA:n yön tulokset:
New Orleans-Orlando 101-84
San Antonio-Dallas 101-100
Lakers-Houston 90-108