Namikan uusi amerikkalaispelaaja on 196-senttinen Kevin Tiggs. Tiggs saapuu Namikaan loppukauden sopimuksella korvaamaan loukkaantuneen Cameron Bennermanin.

Pienen laiturin ja heittävän takamiehen tontilla viihtyvä ”swingman” omaa aiempaa kokemusta mm. Ranskan pääsarjasta Dijonin joukkueesta. Ukrainan Superliigassa Tiggs esiintyi BC Ferro-ZNTU:n ja BC Hoverlan joukkueissa. Näiden lisäksi hän on pelannut Kyproksella, Australiassa sekä viimeisimpänä kotimaassaan Yhdysvalloissa NBA:n D-liigaa Westchester Knicksin joukkueessa.

Kaudella 2011-2012 Tiggs pelasi Ryan Wrightin kanssa samaan aikaan Ukrainan Superliigaa, vaikkakin eri joukkueissa. Tiggs urakoi tuolloin BC Hoverlan paidassa 42 ottelussa 14.2 pisteen ja 4.0 levypallon keskiarvot. Ukrainan kauden jälkeen Tiggs lähti kokeilemaan siipiään Ranskan pääsarjassa ja pelasikin Dijonin joukkueessa 6.3 pisteen ja 1.5 levypallon keskiarvoin ennen sopimuksen purkamista, joka johti paluuseen takaisin Ukrainaan ja Hoverlaan.

Tiggsin pelaajasopimuksessa on kahden viikon koeaika. Hän esiintyy ensimmäistä kertaa kotiyleisölle lauantaina ottelussa Honkaa vastaan.

Namikan seuraava ottelu on kuitenkin jo huomenna keskiviikkona, jolloin joukkue matkustaa Loimaalle Bisonsin vieraaksi. Tämä ottelu alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 19:30.