Venäjän reissulta palattuaan, Bisons saa vieraakseen Namika Lahden. Lisähaasteita Bisonsille tuo se, että joukkueen paluu Samarasta mutkistui niin, että se joutui jäämään yöksi Moskovaan ja pystyy palaamaan Suomeen vasta keskiviikkona. Siitä syystä ottelua siirrettiin tunnilla eteenpäin.

Bisons ja Lahti ovat kohdanneet toisensa jo kerran tällä kaudella. Ottelu pelattiin lokakuussa Loimaan liikuntahallilla. Tuossa pelissä Namika onnistui yllättämään Biisonit pistein 82-75. Joukkueet ovat sarjasijoituksissa lähellä toisiaan, Bisons viidennellä ja Lahti kuudennella sijalla. Lahdella on yksi peli vähemmän pelattuna kuin Bisonsilla. Viimeisimmissä otteluissaan Lahti on napsinut niukkoja voittoja. Ainoa kauneusvirhe oli 29 pisteen tappio Kouvoille.

– Olen vieläkin vihainen, että hävisimme Lahdelle viime kerralla, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson heittää seuran sivuilla.

Loimaalaisten kokoonpano on vielä kysymysmerkki. Jos katsotaan vain menestystä Korisliigassa, voisi kuvitella, että Bisons lähtisi samalla koostumuksella kuin Pyrintöä ja Honkaa vastaan. Maanantain VTB-peli tekee kuitenkin valmennusjohdon päätöksenteon todella vaikeaksi. Koko joukkue onnistui uskomattoman hienosti, eikä ole varmasti helppoa nimetä ryhmää Lahtea vastaan. Gibson peräänkuulutti yhteisön tukea joukkueen avuksi.

– Tarvitsemme jälleen kaikkien pelaajiemme täyttä panosta, ja ennen kaikkea faniemme tukea. On tulossa kova ottelu, emmekä saa hävitä näin hienojen voittojen jälkeen.