KTP jätti Kouvot jo kolmannen kerran tällä kaudella vailla mahdollisuuksia. Tällä kertaa esitys oli aiempiakin vakuuttavampi KTP:n upottaessa varsinkin kaukoheittonsa murhaavalla tarkkuudella. Ilman Matt Gibsonia pelannut Kouvot taipui tällä kertaa ilman kunnon taistelua lukemin 92-73.

KTP oli parempi kaikessa, mutta suurin ero oli kaukoheitoissa. KTP:n kolmosprosentiksi jäi 67, kun Kouvot jatkoi viime otteluiden trendiään osuen ainoastaan 23-prosenttisesti.

KTP:n ykkönen oli ehdottomasti Brandon Jefferson, jonka otteista näkee kuinka paljon helpompaa pelaaminen on täysikuntoisena. Takamies pisti 21 pisteen ja viiden syötön lisäksi myös Korisliigan kauden riistoennätyksen uusiksi (6). Jeffersonin lisäksi myös Joonas Lehtoranta, Timo Heinonen, Kenneth Simms, Samuli Vanttaja ja LaMonte Ulmer takoivat vähintään 12 pistettä, joten takamiehen huippuottelusta huolimatta kyseessä oli ehdottomasti koko joukkueen voitto.

– Joulutauko tuli hyvään aikaan, meillä oli tänään tuoreet jalat. Kuusi pelaaja teki meiltä yli 10 pistettä. Hyvä peli meiltä ja kiva pelata kun on näin paljon yleisöä, KTP:n Milos Dobras pohti seuran sivuilla.

KTP:n Anton Mirolybovin mielestä ottelussa jäi vielä parannettavaa, vaikka hän olikin pääosin omiensa esitykseen tyytyväinen.

– Ei ollut kauden paras peli, mutta ehjä suoritus. Kaukoheittopeliämme on kritisoitu, mutta tänään se kulki. Joukkue alkaa hitsautua yhteen ja pelaajat löytävät toisensa kentällä.