Dallas nappasi levypallokuninkaan riveihinsä

© Kuva: Getty Images

Dallas Mavericks onnistui houkuttelemaan DeAndre Jordanin joukkueeseensa. Jordanin kintereillä oli useampi muukin seura.

Jordan on tehnyt Dallasin kanssa neljän vuoden ja 80 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen. Jordan on pelannut koko tähänastisen uransa Clippersin paidassa, mutta hän päätti nyt siirtyä muualle, vaikka Clippers kosiskeli häntä loppuun saakka. Häntä havittelivat riveihinsä myös ainakin New York Knicks ja Lakers.

Jordan on voittanut NBA:n levypallokuninkuuden kahtena edellisvuonna ja kahmi viime kaudella peräti 15 levypalloa ottelua kohden. Hänet tunnetaan tosin myös surkeana vapaaheittäjänä ja hän heitti vaparinsa ainoastaan 39,7 prosentin tarkkuudella.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.