Susijengin sentteri valmiina painiotteluun: ”Onhan se siistiä painia tuollaisten isojen jätkien kanssa”

© Kuva: Salttu Forsström

Susijengi jatkaa EM-otteluitaan keskiviikkona, kun se kohtaa Bosnia-Hertsegovinan. Molemmat joukkueet avasivat voittotilinsä edellisottelussa ja panokset tulevassa kamppailussa ovat kovat.

Bosnia-Hertsegovina kaatoi edellisessä ottelussaan Israelin hurjan jännitysnäytelmän jälkeen. Elmedin Kikanovic toimi tuolloin joukkueen sankarina, mutta Gerald Lee juniorin mukaan myös Andrija Stipanovicia kannattaa pitää silmällä.

– Tunnen sieltä muutaman jätkän, jotka pelasivat Romaniassa samaan aikaan. Stipanovic on todella liikkuva ja vahva ja Kikanovic samaten. Heidän laiturinsa ja takamiehensä ovat aika hyviä heittämään. Käsittääkseni he pelaavat aika organisoitua korista vähän samaan tapaan kuin Venäjä, mutta ei välttämättä juokse niin paljon kuin Israel. He yrittävät pelata aika paljon set-hyökkäyksiä, Lee kuvailee tulevaa vastustajaa SuomiKoris-sivustolle.

Lee on pelannut varmasti korin alla molemmissa päissä. Häneltä kaivataan jälleen onnistumisia Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

– Kyllähän sitä on jonkin verran päässyt nostelemaan korejakin. En ehkä ihan niin paljon kuin haluisin, mutta ihan hyvällä prosentilla kuitenkin. Tärkeintähän tässä ovat voitot. Ei minulle ole niin väliä paljon teen pisteitä, kunhan me voitamme. Jos se tarkoittaa sitä, että syötän enemmän tai otan muutaman levypallon enemmän, niin yritän tehdä niitä asioita. Onhan se siistiä painia tuollaisten isojen jätkien kanssa ja nähdä vähän missä itse on, Lee muistuttaa.

Salttu Forsström, Montpellier


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.