Helsinki Seagulls on tehnyt pelaajasopimuksen Travis Relefordin kanssa.

Jason Conleyn alaraajavamma on pitkittynyt ja toipumisaikaa helpottamaan on sovittu kaksiosaisesta sopimuksesta NBA:n D-Liigasta siirtyvän Travis Relefordin kanssa. Sopimuksessa on optio sen jatkumisesta Korisliigakauden 2015/2016 loppuun asti.

Yliopistouransa Releford pelasi kivikovassa Kansasissa ja pääsi joukkueen kanssa jopa NCAA:n maineikkaaseen Final Four -lopputurnaukseen. Yliopistovuosien jälkeen Releford on pelannut Euroopassa ja muun muassa Israelissa nykyisen Gulls-pelaaja Terrence Watsonin joukkuekaverina. Kuluvan kauden peliaika jäi kuitenkin NBDL-joukkue Idaho Stampedessa pienehköksi ja siirtyminen takaisin Eurooppaan tuli ajankohtaiseksi.

Releford tunnetaan hyvänä puolustajana sekä varmana joukkuepelaajana. Riittävän kookkaana ulkopelaajana tämä tuo lisää vaihtoehtoja peluutukseen. Jos pelilupa ja muuta asiat ovat kunnossa, Releford saatetaan nähdä kokoonpanossa jo keskiviikon ottelussa Bisons Loimaata vastaan. Talvisäät tosin viivästyttivät lentoja, joten kunhan mies saadaan harjoitusvahvuuteen, tehdään sen mukaan päätöksiä peluutuksesta.

Seagulls uutisoi sopimuksesta tiedotteessaan.