Karhu oli päässyt mukaan Tampereen Pyrinnön 120-vuotisjuhliin, kun se oli sunnuntaina matkustanut Pyynikille. Karhu ei isäntien juhlia päässyt pilaamaan, vaan joutui kotimatkalleen 71–87 (35–46) tappion jälkeen.

Ottelussa nähtiin runsaasti kontakteja ja kovaa peliä, mutta Karhun päävalmentaja Sami Toiviainen ei ollut täysin tyytyväinen tuomarilinjaan.

– Alun karnevaalihumun jälkeen kiihkeä peli. Ensimmäiset seitsemän minuuttia sai pelata kovaa, mutta sitten linja muuttui sellaiseksi, että jokaisesta kosketuksesta tuli virhe, Toiviainen ihmetteli Karhun sivuilla.

Toiviainen myönsi, että Pyrintö oli pelissä parempi ja Karhu oli hieman takamatkalla koko ajan.

– Pyrintö oli intensiivisempi ja pääsi juoksemaan vähänkin huonon heitonvalinnan jälkeen toiseen päähän. Olimme askeleen perässä ja hiukan varovaisia. Kolmannella neljänneksellä tulimme peliin mukaan järkevällä pelaamisella. Bojan Sarcevicin tippuminen vaikutti joukkueen esitykseen. Jouduimme liian pitkään pelaamaan ilman häntä, kun peliä piti ratkaista. Parempi joukkue voitti tänään, Toiviainen antoi tunnustuksen vastustajalle.