Tampereen Pyrintö on tehnyt vuoden jatkosopimuksen Lahden NMKY kasvatti Ville Pekkolan kanssa.

27-vuotias ja 190-senttinen Pekkola kirjautti kuluneella kaudella 52 ottelussa 3,1 pistettä ja 1,2 levypalloa. Kolmen pisteen heitot hän upotti 37-prosentin tarkkuudella.

– Meille erittäin tärkeä signaus saada Ville jatkamaan Pyrinnössä. Pekkola tuo joukkueeseen periksi antamatonta asennetta puolustuspelaamiseen ja tulivoimaa kaaren taakse. Kuluneella kaudella Ville teki kovasti töitä fysiikkansa kehittymisen eteen ja samaa häneltä odotan myös tulevalla kaudella, Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen toteaa Pyrinnön tiedotteessa.

Tuleva kausi on Ville Pekkolalla jo 6. Pyrintö-paidassa.

– Olen erittäin onnellinen, että opintojen päätyttyäkin Pyrintö oli kiinnostunut pitämään minut seurassa, ja se oli itselleni varsin helppo päätös jatkaa Tampereella. Paljon jäi viime kaudelta hampaankoloon, ja uskon että tulevalla kaudella pystytään korjaamaan edellisellä kaudella huonosti menneet asiat. Itselleni minulla on kovat odotukset tulevaan kauteen, kun pääsee vihdoin keskittymään täysipainoisesti koripalloon ja uskon, että pystyn ottamaan pelaajana askeleita jälleen eteenpäin, Pekkola kertoo.

Pekkolan lisäksi Pyrinnöllä on voimassaolevat sopimukset Joonas Cavénin, Antero Lehdon, Petri Heinosen, Topias Palmin, sekä Justus Kilpisen kanssa. Joukkuetta valmentaa Ilkka Palviainen apunaan Juri Heinämäki ja Artem Khvorost.