Chicago teki tähtihankinnalleen tilaa kauppaamalla kaksi konkaria muualle

Chicago Bullsin piti saada hieman tilaa palkkakattoonsa Dwyane Waden liityttyä joukkueeseen ja sen seurauksena Mike Dunleavy ja Jose Calderon joutuvat vaihtamaan maisemaa.

35-vuotias Dunleavy siirtyy hallitsevan mestari Cleveland Cavaliersin riveihin. Dunleavyllä oli 4,8 miljoonan dollarin arvoista sopimusta jäljellä vielä viime kaudesta. Urallaan Dunleavy on pelannut myös Golden Statessa, Indianassa ja Milwaukeessa. Hänen urakeskiarvonsa ovat 11,5 pistettä, 4,4 levypalloa ja 2,3 korisyöttöä. Viime kausi Chicagossa oli hänen uransa heikoin sitten tulokaskautensa, kun hän 31 pelissä merkkautti tilastoikseen 7,2/2,7/1,3.

Calderon sitä vastoin siirtyy Los Angeles Lakersiin. Kokenut espanjalainen ei ehtinyt olla Chicagon kirjoissa pitkään, sillä hän siirtyi osana Derrick Rosen kauppaa New Yorkista Chicagoon ja nyt hänen matkansa jatkuu Los Angelesiin.

Calderon on pelannut NBA:ssa 8,5 kautta Torontossa, puoli kautta Detroitissa, kauden Dallasissa ja kaksi edelliskautta New Yorkissa. Hän on uransa aikana iskenyt tilastokirjoihin keskimäärin 9,9 pistettä, 2,6 levypalloa ja 6,5 korisyöttöä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.