Washington Wizardsissa kausina 2013-15 pelannut Glen Rice Jr. pidätettiin aiemmin tällä viikolla. Rice pahoinpiteli miestä ja lähti karkuun kahden kassin kanssa. Poliisi löysi kasseista runsaasti aseita.

TMZ:n mukaan todistaja kertoi, että Rice löi Jordan Callahan nimistä henkilöä keskustelun päätteeksi kasvoihin murtaen hänen leukansa ja hampaansa, jonka jälkeen hän nappasi mukaansa kaksi kassia ja lähti juoksemaan karkuun. Poliisi tavoitti Ricen myöhemmin ja pidätti hänet.

Kasseista poliisi löysi AK-47 rynnäkkökiväärin sekä revolverin. Lisäksi hänen Porschestaan löytyi kolmas auto. Lisäksi hänellä oli hallussaan marijuanaa sekä peräti kuusi kännykkää matkassa.

Ricellä on historiansa aseiden kanssa, sillä viime lokakuussa häntä ammuttiin jalkaan riidan jälkeen ravintolassa.

Rice pelasi Washingtonin paidassa yhteensä 16 ottelua. Hän on NBA-legenda Glen Rice Sr.:n poika.