Antti Kanervo ja Matti Nuutinen pääsivät juhlimaan voittoa Ranskassa. Omissa otteluissaan voittoisia olivat myös Alexander Madsen sekä Juho Nenonen. Petteri Koponen joutui sen sijaan kärvistelemään selvää tappiota Euroliigassa.

Roanne haki vahvan päätösneljänneksen turvin 94-86 (41-45)-vierasvoiton Aix-Mauriennesta. Kanervo ja Nuutinen kuuluivat joukkueen aloitusviisikkoon ja Kanervo tilastoi 22 minuutissa 11 pistettä sekä kolme korisyöttöä. Nuutisen tehot 24 minuutissa olivat kahdeksan pistettä ja kolme levypalloa. Roanne on voittanut kuudesta pelistään neljä ja on Ranskan ProB:n sarjataulukossa jaetulla toisella sijalla.

Barcelona ei pystynyt uusimaan parin viikon takaista El Clásicon voittoa Real Madridista, vaan jäi kotikentällään pahasti jalkoihin häviten 63-102 (31-54). Koponen pelasi ottelussa noin 23 minuuttia keräten kaksi pistettä, yhden levypallon ja yhden korisyötön

Tappio oli Barcelonalle toinen Euroliigassa tällä viikolla, sillä aiemmin viikolla se hävisi Olympiakosille vieraissa. Samalla se putosi Euroliigassa sijalle 11. Barcelona ei ehdi kauaa haavojaan nuolla, sillä seuraava koitos on edessä jo sunnuntaina, kun nähdään suomalaiskohtaaminen Barcelonan ja Jamar Wilsonin Estudiantesin välillä.

Alexander Madsen eteni USK Prahan kanssa Tshekin cupin viidennelle kierrokselle voittamalla BC Vysocinan selvästi 91-54 (61-29).

Juho Nenonen pääsi juhlimaan makeaa vierasvoittoa, kun Ciclista Olimpico katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa voittamalla lohkon kärkijoukkue San Martinin 86-79 (42-37). Nenonen pelasi ottelussa hieman päälle 14 minuuttia tilastoiden kaksi pistettä ja kaksi levypalloa. Olimpico on nyt Argentiinan pohjoislohkossa jaetulla neljännellä sijalla.