NBA:n kesän 2017 varaustilaisuudessa toisena huudettu 20-vuotias Lonzo Ball viimeisteli uransa toisen tripla-tuplan ja Julius Randle heitti 24 pistettä, kun Los Angeles Lakers voitti kotonaan Denver Nuggetsin pistein 127-109. 11 pisteen lisäksi Ball metästi uran kärkilukemalla 16 levypalloa ja antoi 11 syöttöä.

Brook Lopez tehtaili Lakersille 21 pistettä ja Jordan Clarkson 18, kun joukkue meni avausjaksolla nopeasti 24 pisteen johtoon ottaen lopulta vaivattomasti toisen voittonsa seitsemään viimeiseen otteluun.

Stephen Curryn 39/11 oli tähden parhaat tehot toistaiseksi kuluvalla kaudella, kun Warriors haki Brooklynista voiton pisteillä 118-111. Ilman nilkkavamman vuoksi sivussa ollutta Kevin Durantia Warriors johti 28 pisteellä kolmannella neljänneksellä, mutta Brooklyn kavensi eron vielä neljään Curryn otettua kuudes rike. Pelikellossa oli tuolloin jäljellä vain kolme minuuttia.

Warriors osoitti jälleen kuitenkin materiaalinsa leveyden ja Klay Thompson viimeisteli 23 pisteestään seitsemän viimeisen kahden minuutin aikana.

Allen Crabbe teki 25 pistettä ja Spencer Dinwiddie 21 pistettä ja kahdeksan syöttöä Brooklynille. Nets-valmentaja Kenny Atkinson kehui vuolaasti Warriors-hyökkäystä ottelun jälkeen ja sanoi vierasjoukkueen hyökkäyksen olevan tällä hetkellä mahdollisesti jopa kaikkien aikojen paras.