Karhubasket on saanut koko joukkueen kasaan. Kazembe Abif, Durrell Summers ja Marvin Singleton saapuivat Kauhajoelle suunnitellusti viime perjantaina. Michael Moserin ja Rene Rougeaun matkoihin tuli pieniä muutoksia, mutta hekin pääsivät lopulta perille.

Karhubasket treenasi viime viikonloppuna Kurikassa ja harjoitukset jatkuivat normaalisti kotiluolassa maanantaina. Puolustava Korisliigan mestari pelaa ensimmäiset harjoitusottelut tulevana viikonloppuna Ruotsissa, kun Karhubasket kohtaa Östersundissa perjantaina 7. päivä syyskuuta kello 19 (paikallista aikaa) BC Luleån ja lauantaina 8. päivä kello 16 isäntäjoukkue Jämtlandin.

BC Luleå sai viime kauden päätteeksi Ruotsin pääsarjassa, Basketliganissa hopeiset mitalit. Finaaleissa mestari Norrköping oli parempi otteluvoitoin 4-3. Luleån kokoonpano ei vielä ole valmis, mutta vanhoina pelaajina joukkueessa jatkavat 203-senttinen laituri Denzel Andersson ja 208-senttinen sentteri Brice Massamba. Uusia pelaajia joukkueessa ovat mm. takamies Corban Collins ja laituri Tavarius Shine.

Isäntäjoukkue Jämtland putosi viime kaudella pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Borasille otteluvoitoin 1-2, mutta tarjoaa Karhubasketille varmasti tiukan vastuksen.

Karhubasket jatkaa harjoitusotteluita kotiluolassa perjantaina 14. päivä syyskuuta, kun Tampereen Pyrintö saapuu koulukeskuksen liikuntahalliin. Tuo ottelu alkaa kello 18.30.