NBA-tähden syytteistä julki karmivia yksityiskohtia – uhkaa pitkä vankeustuomio

© Kuva: Getty Images

Boston Celticsin Jabari Birdiin kohdistuvista syytteistä on julkaistu uusia hätkähdyttäviä tietoja. Pahimmillaan Birdiä odottaa pitkä vankilatuomio.

Syytteiden mukaan Bird kuristi naisuhriaan peräti 12 otteeseen neljän tunnin aikana. Uhrin mukaan Bird kuristi häntä niin kauan, kun hän meni veteläksi. Jonka jälkeen Bird antoi hänen vetää henkeä, jonka jälkeen jatkoi kuristamista. Kuristamisen lisäksi Bird paiskasi naisen seinään, potku häntä mahaan, retuutti häntä hiuksista ja raahasi sekä lukitsi hänet vessaan, kun nainen yritti karata. Nainen kertoi päässeensä vapaaksi sen jälkeen Birdin menettäessä tajuntansa jonkinlaisen kohtauksen takia.

Birdiä syytetään muun muassa pahoinpitelystä, kidnappaamisesta sekä kuristamisesta. Hän pääsi 50 000 dollarin takuita vastaan vapaaksi odottamaan oikeudenkäyntiään.

Bird julkaisi tiedotteen, jossa hän kiisti syyllisyytensä ja muistutti tarinoilla olevan kaksi puolta. Mikäli Bird katsotaan syylliseksi kaikkiin syytekohtiin ilman lieventäviä asianhaaroja, odottaa häntä pahimmassa tapauksessa jopa vuosikymmenien vankeustuomio.